top of page

Wat doe ik?

Sinds 2006 ben ik werkzaam als massagetherapeut. Waar ik in eerste instantie begon met een Westerse visie, is deze steeds meer gecombineerd met Oosterse therapie en zijn filosofie. Mijn benadering is daardoor altijd holistisch. Je hoofd verzint iets en je lichaam voert het uit. Word het niet goed verzonnen, dan word het ook niet goed uitgevoerd en kan je daar fysieke klachten door krijgen. Veelal is ons handelen gebaseerd op oude denkpatronen en de kunst is om daar inzicht in te krijgen zodat je het anders kan gaan doen.

Door mijn opgedane mensenkennis kan ik vrij makkelijk tussen de regels door lezen. En door te spiegelen en het uiteindelijk ook fysiek te laten voelen wat er in het hoofd en lichaam afspeelt, creëer ik een nieuwe speelruimte waarin je anders mag bewegen.

Mijn behandelingen zijn voor mensen die veel energie op hun omgeving verliezen en niet goed weten hoe daar mee om te gaan. Of mensen die psychisch of fysiek de hele tijd dezelfde terug kerende problemen hebben en dat willen doorbreken. Mijn sterke punten zijn inzicht geven in fysieke en energetische patronen. Een groot empathisch, invoelend vermogen en de vinger op de zere plek leggen is waar ik goed in ben. Ik werk graag met mensen die willen veranderen en daar zelf verantwoording voor willen dragen. Moeilijke casussen, dus diep in de materie duiken vind ik een mooie uitdaging.

Hidde[4606].jpg
bottom of page